Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Moms DKK 0,00 Samlet
pris inkl. moms
Gå til bestilling
Du kan kontakte os på:
Telefon: 61 10 62 46
» Find os
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Luxus All Grain Kit med Imperial vådgær. Let drikkelig Amerikansk Hvede øl med god smag af hvede maltene i kombination med Imperial gær og Amerikanske humler som giver en behagelig letdrikkelig forårs/påske-bryg. Bitterhed: 20 IBU Farve: 14 EBC Alkohol: 5,6 %. 23 - 25 ltr. batch. Scroll ned for download opskrift. Overgær, gæringstemperatur 18 - 22...
5 % frisk pale ale med masser af frisk smag af frugt fra aromahumling og tørhumling. 3 dages gæring på stuetemperatur, 3 dages cold crash og 3 dages tvangskarbonering, færdig på 9 dage. (Ved flaskekarbonering tager det 10 dage mere). Med Ekuanot, Chinook og Cashmere humle og Imperial A43 Loki eller A44 Kveiking Vådgær
Luxus All Grain Kit med Imperial vådgær. lys Saison ale, en frisk sommerøl hvis du ønsker at tage forskud på sommeren. Med B56 Rustic gær som giver en frisk, lys øl. Bitterhed: 18 IBU Farve: 10 EBC Alkohol: 6,4 %. Med Candi Syrup Simplicity som giver en behageligt smag og restsødme. Scroll ned for download opskrift. Vores yndlings saison øl.
En kraftig rødblonk påskeøl med en let bitterhed.Alkohol 7,9 %EBC 13 og IBU 18
Hvede/honey ale med hint af citrus, med sødlige malt og honningnoter. Alkohol 7,1 %EBC 32 og IBU 22
Alkohol: 6,7%, Farve: 45 EBC, Bitterhed: 36 IBU, Gærtype: overgær En fremragende påskebryg der er inspireret af en god sød og mørk belgisk øl, kogt med havtorn. Det giver en spændende øl der er dejlig bare at drikke, men som også sagtens kan holde til en god dansk påskefrokost.
Alkohol: 8,6% Farve: 13 EBC Bitterhed: 33 IBU Gærtype: overgær
Denne påskebryg er en amerikansk ale, gæret med norsk Kveik gær, som giver en meget hurtig gæring samt masser af frugt og blomster noter i samspil med de amerikanske humletyper Mosaic og Cascade. Kan gæres på stuetemperatur, men også på højere temperatur for flere ester og hurtigere gæring.
Brug af Cookies