1-3 dages leveringstid
Mulighed afhentning på lager
Konkurrencedygtige priser
Stort sortiment
Forespørgelser på mail besvares hurtigst muligt
BLACK FRIDAY - 20% rabat på udvalgte Grainfather produkter, kun gældende 28, 29 og 30 November og så længe lager haves - Se produkter her
Kategorier
Kontrolrapport
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 31 67 90 08

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Pink Farts & Unicorns 33 cl. Amager Bryghus Se fuld størrelse

Pink Farts & Unicorns 33 cl. Amager Bryghus

  • Tørhumlet India Pale Lager
  • 4,6%
  • Korngul, sprød maltbund og friske citrusaromaer med en afdæmpet bitterhed

Flere detaljer

DKK 25,00

DKK 25,00 pr. stk.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Gennem århundreder har forskere diskuteret det måske lidt underlige men alligevel strengt relevante spørgsmål: lugter enhjørninges prutter? Og hvis de gør, hvad lugter de så af? Adskillige lærde har hævdet, at eftersom enhjørningen er et fabeldyr og ikke et rigtigt dyr, så kan den naturligvis ikke producere nogen former for kropsgasser, da den slet ikke eksisterer. Andre har ment, at enhjørninger efterhånden er blevet spottet så mange gange, at naturligvis må de eksistere. Og selv om de er et symbol på renhed og ynde, så har de vel også et behov for at slippe en enkelt vind i ny og næ. Her på Amager Bryghus er vi alle en flok romantikere og sande troende. Og bryghushunden Kilo hævder endda hårdnakket at have kysset med en enhjørning i den nærliggende skov Kongelunden. Han er sådan en charmør.

Vi kan ikke afsløre præcis, hvordan vi gjorde det, men med vores tørhumling i Pink Farts & Unicorns har vi nøjagtigt genskabt duften af en enhjørningeprut. Prøv at forestille dig duften af troperne, tænk på duften af de mest saftige citrusfrugter…..ja tænk på duften af dine allermest frodige drømme. Og hvis du lukker øjnene, kan du også se farven. Og ja, det er sandt; den er pink. Denne øl er til alle mænd og kvinder, som har valgt at tro at eventyr faktisk er sande. Prøv blot at snuse ind….