1-3 dages leveringstid
Mulighed afhentning på lager
Konkurrencedygtige priser
Stort sortiment
Forespørgelser på mail besvares hurtigst muligt
BLACK FRIDAY - 20% rabat på udvalgte Grainfather produkter, kun gældende 28, 29 og 30 November og så længe lager haves - Se produkter her
Kategorier
Kontrolrapport
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:31 67 90 08

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Brewster Beacon 30 ltr. automatisk bryganlæg inkl. kølespiral Se fuld størrelse

Brewster Beacon 30 ltr. automatisk bryganlæg inkl. kølespiral

Denne Brewster Beacon er INKL. KØLESPIRAL med fittings/koblinger

Flere detaljer

DKK 3.499,00

DKK 3.499,00 pr. stk.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Så er den 4. generation af Danmarks mest solgte bryganlæg færdigudviklet og klar til bestilling. Bryganlæggets brygkedel er fremstillet i lækkert højglanspoleret rustfrit stål, med monteret stigrør så man hele tiden kan se hvor meget væske der er i kedlen, og er specielt nyttigt under udmæskningen. Brewster Beacon brygkedel har et justerbart 2500 W varmelegeme, hvor du kan justere wattende.   Brewster Beacon er med helt ny elektronik til at styre din brygproces med. Anlægget sælges med nydesignet indsatssi med indbygget overløb, så kedlen ikke løber tør, kan hæves i flere step, og der kan uden problemer være 9 kg malt i. Brewster Beacon har en kraftig integreret pumpe, der køre på 230 V. pumpen suger direkte fra bunden, hvor der er et stort bundfilter, som dækker hele bunden af kedlen, så når brygkedlen skal tømmes, er der ingen spild.

BREWSTER BEACON 25 LITERS BRYGANLÆG 2   
 
Så er den 4. generation af Danmarks mest solgte bryganlæg færdigudviklet og klar til bestilling på hjemmesiden. Bryganlæggets brygkedel er fremstillet i lækkert højglanspoleret rustfrit stål, med monteret stigrør så man hele tiden kan se hvor meget væske der er i kedlen, og er specielt nyttigt under udmæskningen. Brewster Beacon brygkedel har et justerbart 2500 W varmelegeme, hvor du kan justere wattende.
 
Brewster Beacon er med helt ny elektronik til at styre din brygproces med. Anlægget sælges med nydesignet indsatssi med indbygget overløb, så kedlen ikke løber tør, kan hæves i flere step, og der kan uden problemer være 9 kg malt i. Brewster Beacon har en kraftig integreret pumpe, der køre på 230 V. pumpen suger direkte fra bunden, hvor der er et stort bundfilter, som dækker hele bunden af kedlen, så når brygkedlen skal tømmes, er der ingen spild.  
 
Brewster Beacon kan nu programmeres med 9 steps, og du kan gemme op til 10 programmer som du så kan vælge igen og igen (eller ændre som du har lyst til). Hvert step lader dig vælge en temperatur, og en tid. Når Brewsteren kommer til steppet, vil den sørge for at temperaturen fastholdes i det antal minutter du har valgt, og så går den videre til næste step. Temperaturstyringen går op til 100 grader, og urten vil bulderkoge, uanset hvor højt sukkerindholdet er. Det bliver ikke nemmere at brygge øl.
 
Brewsteren er gået fra at være rigtig god til at være fantastisk.
 
Brewster Beacon leveres med følgende:
 
-Brewster Beacon brygkedel i højglanspoleret rustfrit stål kan inde holde 40 liter til kanten.
-Integreret pumpe.
-Indsatssi der kan indeholde 9 kg malt.
-Kølespiral