Brewtools anbefalet tilbehørspakke / startsæt 2 ventil setup - 7711009

5.250,00 DKK

Dette er det anbefalede tilbehør for at komme i gang med at bruge Brewtools bryganlæg. Indeholder: Dip tube, modstrømskøler ProInline sensor med adapter, Silicone slange 16x25mm transperant,  3 vejs ventil 34 mm TC, tc clamp 34 mm, 5 stk. TC 34 mm pakning, TC 34mm til 12mm slange studs, TC 34mm til 19mm slange studs, o-ringe til dip tube og trisodium phosphate.

Lagerstatus: På lager
stk.

Dette er det anbefalede tilbehør for at komme i gang med at bruge vores system.

Pakken inkluderer vores effektive modstrømskøler, en ekstra 3-vejs ventil, der gør dig i stand til at vælge, om du returnerer den afkølede urt til tanken og skaber en whrilpool eller pumpe direkte til gærtanke. En tredje sensor giver dig nøjagtige målinger af urten efter/ved afkøling. De nødvendige fittings og tilbehør er også inkluderet.

Du ønsker måske også en tredje 3-vejs ventil, så du ikke behøver at frakoble noget, når du renser dit system efter en brygge-dag. Du installerer simpelthen den tredje 3-vejs ventil på det nederste udløb for at give dig muligheden for at pumpe eller dræne tanken til køleren eller til en spand eller direkte til drænet.