Tilbud

BrewZilla 35 L Gen 4 - 500301

4.199,00 DKK 5.499,00 DKK

Vejl. udsalgspris 5.499,00 DKK

BrewZilla Gen 4 er designet som et kompakt all-grain hjemmebryggesystem, der kan køres fra en enkelt 220-240v stikkontakt. Et system med en delay timing funktion og step mash funktionalitet og bygget til at lave batches op til 30L. Med køler.

Lagerstatus: På lager
stk.

Komplet konkav bund der gør dræning optimal. Den nye bund dræner optimalt ud, hvilket betyder, at du minsker spild af urt. t. Du behøver ikke længere at vippe bryggeriet for at dræne den sidste smule urt. Dette gør den også velegnet til CIP-rengøring.

Falsk bund beskytter pumpen, en nøglefunktion ved alle BrewZilla kedler er den falske bundbeskyttelsesskærm. Denne skærm filtrerer urt og forhindrer, at mere end 95 % af humle og trup m.m. bliver suget ind i pumpen og reducerer dermed evt. tilstopning af pumpen.

Ultra-lav watt-densitet. BrewZilla har en markant lavere watt-tæthed, fordi varmeelementet er spredt over en større overflade. Den største fordel ved lavere watt-densiteter er, at det giver dig mulighed for at brygge lysere farver af øl, uden at farverne påvirkes af karamellisering. Den ultra-lave watt-tæthed betyder også, at du har mindre chance for overkogning, du får mindre aflejringer på varmeelementet, hvilket gør rengøring lettere

RAPT/Wifi tilsluttet

Den nye Gen 4-model er den første BrewZilla, der forbinder til RAPT-portalen (https://app.rapt.io/). Denne portal giver dig mulighed for at spore, registrere og overvåge dine bryg online. RAPT-portalen giver dig også mulighed for at se hver eneste bryg, du har lavet tidligere, og fjernstyre bryggeriet, så du kan begynde at forvarme vand på afstand.