1-3 dages leveringstid
Mulighed afhentning på lager
Konkurrencedygtige priser
Stort sortiment
Forespørgelser på mail besvares hurtigst muligt
BLACK FRIDAY - 20% rabat på udvalgte Grainfather produkter, kun gældende 28, 29 og 30 November og så længe lager haves - Se produkter her
Kategorier
Kontrolrapport
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 61 10 62 46

Send os en e-mail

Grainfather - Glycol Køler GC4 - 10236

Med glycol køler er det nu muligt at styre temperaturen på op til fire Grainfather Conical Fermenters, hver med deres egne fermenteringstemperaturer. Genial løsning for at opnå perfekt gæring.

Flere detaljer

DKK 7.500,00

DKK 7.500,00 pr. stk.

Kontroller din gæringstemperatur præcist, hver gang!

Temperaturregulering er et af de mest afgørende elementer for at producere en god kvalitet øl. Det skal reguleres og væe stabil i hele fermenteringsprocessen for at sikre, at gæren ikke bliver stresset og fermenteret korrekt for at få den rette smagsprofil.
Med glycol køler er det nu muligt at styre temperaturen på op til fire Grainfather Conical Fermenters, hver med deres egne fermenteringstemperaturer. Genial løsning for at opnå perfekt gæring.

Design:
Med et slankt og kompakt design, med mange funktioner. Glycol Chiller fastholder Grainfather princip om at levere kvalitets brygningsudstyr. 
Med tilføjelsen af Glycol Chiller, er dit system på det ultimative niveau, og du er endda i stand til cold crashe samt lagre  undergærede øl ned til 4 ° C (39 ° F). Glycol Chiller forbindes med en skjult kølemuffe, der ligger mellem de to rustfrit stålvægge af Conical Fermenter. Ønskede temperatur tastes i den digitale temperatur controller på gæringstanken. Den kølende kappe  kommer i kontakt med øllet, er helt skjult og behøver ikke rensning eller desinfektion.

Funktioner:

Tillader dig coldcrash af 23 L (6 US Gal) urt til lave temperaturer som 4-6ºC (39-43 ° F). Minimumstemperaturen vil variere afhængig af eksterne faktorer som omgivende rumtemperatur samt antallet af tilsluttede gæringstanke.
Afkøler og styrer op til 4 Grainfather gæringstanke ved forskellige temperaturer.
Inkluderer bonus Conical Fermenter Coat og propylenglycol for at få dig igang med effektiv afkøling af din gæringstank med det samme.
Bemærk: Instruktionerne til Glycol Chiller vil blive fastgjort udenfor forsendelsesboksen. Det er vigtigt, at du beholder disse, må ikke smide dem væk og læse dem omhyggeligt før brug for at sikre, at der ikke opstår skade på enheden. Hvis disse af en eller anden grund ikke er inkluderet i dit køb, anbefaler vi stærkt, at du downloader en ny kopi via instruktionsfanen på denne side og læser dem omhyggeligt.