1-3 dages leveringstid
Mulighed afhentning på lager
Konkurrencedygtige priser
Stort sortiment
Forespørgelser på mail besvares hurtigst muligt
BLACK FRIDAY - 20% rabat på udvalgte Grainfather produkter, kun gældende 28, 29 og 30 November og så længe lager haves - Se produkter her
Kontrolrapport
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:31 67 90 08

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
MJ California Lager M54 Se fuld størrelse

MJ California Lager M54

En undergæret tørgærstamme der er i stand til at gære ved overgærede alegærtemperatur, uden at udvikle bismage der ellers er associeret med undergær, gæret ved for høj temperatur. Det er heller ikke nødvendigt at koldlagre øllet efter endt gæring.Egnet til California Common (Steam Beer) og andre undergærede øl, selv når den gæres ved stuetemperatur.

Flere detaljer

DKK 30,00

DKK 30,00 pr. stk.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Endelig en undergæret tørgærstamme der er i stand til at gære ved overgærede alegærtemperatur, uden at udvikle de frygtede bismage der ellers er associeret med undergær, gæret ved for høj temperatur. Det er heller ikke nødvendigt at koldlagre øllet efter endt gæring.

Egnet til California Common (Steam Beer) og andre undergærede øl, selv når den gæres ved stuetemperatur.

Aroma:
California lager gær producer en ren og klar pilsneraroma, uden de frygtede bismage. Gæren er perfekt til de fleste undergærede øltyper.

Smag og fylde:
California lager gær producer en ren og klar pilsneraroma, og er derfor velegnet til alt fra en humlet pilsner til en skøn Helles, og fremhæver både malt og humlesmagen fremragende.

Alkoholtolerance:
Gæren er middel alkoholtolerant, og vil ikke gære meget over 8,5%

Klassifikation: Saccharomyces cerevisiae

Temperaturområde: 18-20°C

Dæmpning: 77-82%

Flokkulering: Medium-Høj

Celletæthed: 5 milliarder celler pr. Gram

Vildgær: <1 pr. million celler

Bakterier: <1 pr. Million celler

GMO fri.

Brugervejledning: 
Drys gæren direkte i den nedkølet urt op til 23 liter. Et renere og mere professionelt resultat opnås hvis gæren rehydreres. Tilsæt gæren til en decinficeret skål, med 1 dl vand ved 20-25°C. Rør stille og roligt med en desinficeret ske til gæren er en tyk cremet masse. Lad det stå i 8-12 minutter, og tilsæt så gærcremet til urten.

Opbevares i køleskab.