1-3 dages leveringstid
Mulighed afhentning på lager
Konkurrencedygtige priser
Stort sortiment
Forespørgelser på mail besvares hurtigst muligt
BLACK FRIDAY - 20% rabat på udvalgte Grainfather produkter, kun gældende 28, 29 og 30 November og så længe lager haves - Se produkter her
Kategorier
Kontrolrapport
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 31 67 90 08

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
MJ Liberty Bell Ale M36 Se fuld størrelse

MJ Liberty Bell Ale M36

En skøn overgæret alegær der er velegnet til en bred vifte af humlede og særprægede ølstilarter. Gæren producere lette, delikate og fugtige estre, og fremhæver maltsmagene. Egnet til både engelske og amerikanske Pale Ales, Extra Special Bitters, Golden Ales og meget mere.

Flere detaljer

DKK 30,00

DKK 30,00 pr. stk.

Kunder, der købte denne vare, købte også:


Liberty Bell Ale

En skøn overgæret alegær der er velegnet til en bred vifte af humlede og særprægede ølstilarter. Gæren producere lette, delikate og fugtige estre, og fremhæver maltsmagene.

Egnet til både engelske og amerikanske Pale Ales, Extra Special Bitters, Golden Ales og meget mere.

Aroma:
Kendetegnet ved en let pæreagtig aroma, med lidt jordbær eller kiwi blandet i. Rene klare maltaromaer, og med en evne til at fremhæve humlearomaerne. Hvis urten har kraftig malt eller humlearoma, vil gærens egne karakteristika glide i baggrunden.

Smag og fylde:
Ren, neutral og rund I smagen, og gære godt ned tile n ret tør øl., uden at miste for meget krop. Den giver en silkeblød struktur til øllet, med let til medium fylde, med en mild syrlighed, og ellers ret neutral smag. Dette gør denne gær til en fantastisk ell-round gær til de fleste ales.

Alkoholtolerance:
Velegnet til ret stærke ales

Klassifikation: Saccharomyces cerevisiae

Temperaturområde: 18-23°C

Dæmpning: 74-78%

Flokkulering: Medium-Høj

Celletæthed: 5 milliarder celler pr. Gram

Vildgær: <1 pr. 1 million celler

Bakterier: <1 pr. Million celler

GMO fri.

Brugervejledning: 
Drys gæren direkte i den nedkølet urt op til 23 liter. Et renere og mere professionelt resultat opnås hvis gæren rehydreres. Tilsæt gæren til en decinficeret skål, med 1 dl vand ved 30-35°C. Rør stille og roligt med en desinficeret ske til gæren er en tyk cremet masse. Lad det stå i 8-12 minutter, og tilsæt så gærcremet til urten.

Opbevares i køleskab.