Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Moms DKK 0,00 Samlet
pris inkl. moms
Gå til bestilling
Du kan kontakte os på:
Telefon: 61 10 62 46
» Find os
Tørgær fra de førende producenter af gær
enheder: 10 20 50
Sorter efter Pris: laveste først Pris: højeste først Varenavn: A til Å Varenavn: Å til A Lagervarer først Reference: Laveste først Reference: Højeste først
Vis 10 20 50 Varer sidevis
Anbefales til brygning af ales og abbey øl, der er kendt for deres høje alkoholindhold. Gæringen fortsætter meget hurtigt og tilfører subtile og afbalancerede aroma. Også egnet til fermentering i flasken.
Fermentis SafAle F2 fermenteret 25 gram. Det er neutral aroma profil, høj alkohol egenskaber gør det til et perfekt match til konsekvent referementation i flaske og fad. Fås i 20g breve. Specielt udvalgt til den sekundære gæring i flasken og i tønden. Denne gær assimilerer meget lidt maltotriose, men assimilerer grundlæggende sukkerarter (glucose,...
Top gæret ale gær for top gærede øl med lave estere samt til hvedeøl. Scroll ned og tryk på download for yderligere information. Specielt velegnet til belgiske Wittbier samt Kölsch. Sedimentation: lavAfsluttende Density: LavGæring temperatur: 18-24 ° CBrug Dose: 5-8 gram / liter 10Emballage: 11,5 gram
Safale S-04, Engelsk Ale gær. Gæring viser hurtige og fremragende sedimentering (flokkulering) egenskaber. Fås i poser 11,5 g. Megte populær og effektiv tørgær.
Robust høj alkohol tolerant gær for en bred vifte af overgæret øl. Fås i poser 11,5 g
Fermentis SafAle T-58 tørgær 11,5 gram. Gær typisk til saison øl og specialøl. Giver en pebret og krydret smag.
Safale US-05, 11,5 g tørgær. Fermentis Safale US-05 fermenteret 11,5 gram. Den mest berømte gærstamme i Amerika, nu også tilgængelig som en "klar til brug" tørgær.
En gær specielt udvalgt til gæring af hvedeøl. Frembringer aromanoter typiske for hvede øl. Valget af hvede eller Weizen øl fans. Fås i poser 11,5 g
Fra Hurlimann bryggeriet Schweiz. Neutral smag udvikles for en lang række af lager og Pilsen øl. Ogå fra Weihenstephan neutral smag udvikles. For yderligere info scroll ne dog tryk download. Sedimentation: HøjFinal Vægtfylde: MediumGæring temperatur: 9-15 ° C (ideelt 12 ° C)sDosis: 8-12 g / 10 liter. Ved stigende temperaturer under 12 ° C dosis på op til...
Saflager Fermentis S-23, 11,5 gram De første Saccharomyces carlsbergensis i tørret form for ægte Pils-type øl!
Fermentis Saflager W 34/70 tørgær 11,5 gr. Denne berømte gærstamme fra Weihenstephan i Tyskland er meget udbredt i bryggeriindustrien.
Labrew BRY-97 er en Amerikansk west coast ale gær. Den er kendt for sine evner til give øl af høj kvalitet. BRY-97 har en neutral smag med en høj flokkulering, der er god i mange amerikanske øltyper.
Til traditionel Saison-stil, smag og aroma, og til smagfulde tørre Farmhouse øl. Hybrid gærstamme uden diastaticus
Tilbud!
Köln Kölsch er perfekt til at brygge traditionelle Kölsch øltyper og andre neutrale ales. På grund af sin neutrale smag, fremhæves humle aromaer og diskrete frugt estere. Ved lavere temperaturer vil gæren være mere neutral og ved varmere temperaturer vil den få mere smag af frugt. Smagsprofil: En smule smag af frugt, mere neutral ved koldere fermentation.
Perfekt til de Amerikanske østkyst-stilarter med sine tropiske og frugtagtige estere; især stenfrugter som fersken.
Højkvalitativ overgær til hurtig og pålidelig gæring. Flocculation: high Final gravity: low Fermentation temperature: 10 - 23 °C Dosage: 100 g/hl
Novalager er primært udviklet til at kunne producere Lagerøl ved varmere temperaturer samtidig med, du undgår nogle af de mere almindelige problemer forbundet med Lagerøl produktionen Flokkulering: Høj Attenuation: Høj. 78 - 84 % Temperatursområde: 10 - 20°C (50 - 68°F) Alkoholtolerance: 13% ABV Dosering: 0.5-1.0g/L
Servomyces er det mest unikke gærnæringsstof til rådighed i brygning. Det er et biologisk stof produceret uden kemikalier eller tilsætningsstoffer. Servomyces er så naturlig, at det er godkendt til brygning i Tyskland under den tyske renhedslov 'Reinheitsgebot'. Servomyces forbedrer gærens evne til at indarbejde essentielle næringsstoffer, især zink, i...
Verdant IPA er blevet valgt, af Lallemand, for dens evne til at fremhæve humle og malt aroma i øllet. Fremhæver noter af abrikos, tropiske frugter og citrus humle aroma. Attenuation: Medium til høj Temperatursområde: 18 - 23°C (64 - 73°F) Alkoholtolerance: 10% ABV
Voss Kveik Ale er den originale og traditionelle norske tørrede gær! Kveik understøtter en lang række gæringstemperaturer mellem 25 og 40°C. Smagsprofil: Neutral i hele temperaturintervallet med subtile frugtagtige noter af appelsin og citrus. Temperaturområde: 25 - 40°C. Optimal: 35 - 40°