Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Moms DKK 0,00 Samlet
pris inkl. moms
Gå til bestilling
Du kan kontakte os på:
Telefon: 61 10 62 46
» Find os
Tørgær fra de førende producenter af gær
enheder: 10 20 50
Sorter efter Pris: laveste først Pris: højeste først Varenavn: A til Å Varenavn: Å til A Lagervarer først Reference: Laveste først Reference: Højeste først
Vis 10 20 50 Varer sidevis
Anbefales til brygning af ales og abbey øl, der er kendt for deres høje alkoholindhold. Gæringen fortsætter meget hurtigt og tilfører subtile og afbalancerede aroma. Også egnet til fermentering i flasken.
Fermentis SafAle F2 fermenteret 25 gram. Det er neutral aroma profil, høj alkohol egenskaber gør det til et perfekt match til konsekvent referementation i flaske og fad. Fås i 20g breve. Specielt udvalgt til den sekundære gæring i flasken og i tønden. Denne gær assimilerer meget lidt maltotriose, men assimilerer grundlæggende sukkerarter (glucose,...
Top gæret ale gær for top gærede øl med lave estere samt til hvedeøl. Scroll ned og tryk på download for yderligere information. Specielt velegnet til belgiske Wittbier samt Kölsch. Sedimentation: lavAfsluttende Density: LavGæring temperatur: 18-24 ° CBrug Dose: 5-8 gram / liter 10Emballage: 11,5 gram
Safale S-04, Engelsk Ale gær. Gæring viser hurtige og fremragende sedimentering (flokkulering) egenskaber. Fås i poser 11,5 g. Megte populær og effektiv tørgær.
Robust høj alkohol tolerant gær for en bred vifte af overgæret øl. Fås i poser 11,5 g
Fermentis SafAle T-58 tørgær 11,5 gram. Gær typisk til saison øl og specialøl. Giver en pebret og krydret smag.
Safale US-05, 11,5 g tørgær. Fermentis Safale US-05 fermenteret 11,5 gram. Den mest berømte gærstamme i Amerika, nu også tilgængelig som en "klar til brug" tørgær.
Safale US-05, 500 g tørgær. Fermentis Safale US-05 fermenteret 11,5 gram. Den mest berømte gærstamme i Amerika, nu også tilgængelig som en "klar til brug" tørgær.
En gær specielt udvalgt til gæring af hvedeøl. Frembringer aromanoter typiske for hvede øl. Valget af hvede eller Weizen øl fans. Fås i poser 11,5 g
Fra Hurlimann bryggeriet Schweiz. Neutral smag udvikles for en lang række af lager og Pilsen øl. Ogå fra Weihenstephan neutral smag udvikles. For yderligere info scroll ne dog tryk download. Sedimentation: HøjFinal Vægtfylde: MediumGæring temperatur: 9-15 ° C (ideelt 12 ° C)sDosis: 8-12 g / 10 liter. Ved stigende temperaturer under 12 ° C dosis på op til...
Saflager Fermentis S-23, 11,5 gram De første Saccharomyces carlsbergensis i tørret form for ægte Pils-type øl!
Fermentis Saflager W 34/70 tørgær 11,5 gr. Denne berømte gærstamme fra Weihenstephan i Tyskland er meget udbredt i bryggeriindustrien.
Til 20 - 30 ltr. bryg. K.1 Voss har frugtagtige noter med appelsin og citrus som hovedkarakteristika. Voss gærer fra 18°C og op til 42°C. Ved den højeste temperatur kan man forvente, at øllet gærer færdigt på 48 timer eller hurtigere. Scroll ned og læs mere
Til 20 - 30 ltr. bryg. K.14 Eitrheim Kveik giver en utrolig smag af moden pære, blomme, rosin, sveske og honning. Dette er en meget alsidg gær og kan anvendes til forskelllige såsom IPA, Pale Ale, NEIPA, Stout og Portor.Eitrheim gærer fra 18°C og op til 42°C. Ved den højeste temperatur kan man forvente, at øllet gærer færdigt på 48 timer.
Til 20 - 30 ltr. bryg. K.22 Stalljen Kveik giver noter af æbler og modne frugter samt et strejf af nelliker og anis. Stalljen gærer fra 8°C og op til 38°C. Ved den højeste temperatur kan man forvente, at øllet gærer færdigt på 48 timer.
Til 20 - 30 ltr. bryg. K.9 Ebbegarden giver smag og aroma af tropiske frugter. Ebbegarden gærer fra 18°C og op til 38°C. Ved den højeste temperatur kan man forvente, at øllet gærer færdigt på 48 timer
Perfekt til øl i Saison-stil, hvor høj flokkulering er karakteristisk for denne type. Designet til gæring ved varme temperaturer, 15 - 25 grader. Attenuation: high Fermantation Range: 15 - 35°C (59 - 95°F) Alcohol Tolerance: 15 ABV Pitching Rate: 0.5-1.0g/L
Lalbrew BRY-97 er en Amerikansk west coast ale gær. Den er kendt for sine evner til at give øl af høj kvalitet. BRY-97 har en neutral smag med en høj flokkulering, der er god i mange amerikanske øltyper.
Köln Kölsch er perfekt til at brygge traditionelle Kölsch øltyper og andre neutrale ales. På grund af sin neutrale smag, fremhæves humle aromaer og diskrete frugt estere. Ved lavere temperaturer vil gæren være mere neutral og ved varmere temperaturer vil den få mere smag af frugt. Smagsprofil: En smule smag af frugt, mere neutral ved koldere fermentation.