Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Moms DKK 0,00 Samlet
pris inkl. moms
Gå til bestilling
Du kan kontakte os på:
Telefon: 31 67 90 08
» Find os
enheder: 102050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 102050 Varer sidevis
Voss Kveik Ale er den originale og traditionelle norske tørrede gær! Kveik understøtter en lang række gæringstemperaturer mellem 25 og 40°C. Smagsprofil: Neutral i hele temperaturintervallet med subtile frugtagtige noter af appelsin og citrus. Temperaturområde: 25 - 40°C. Optimal: 35 - 40°
En undergær egnet til de fleste lagerstile. Fremmer mindre svovlproduktion end andre lagerstammer samt en mere fullrundet maltkarakter med velfremmende humlesmag. Velegnet til mange europæiske øltyper, herunder Lagers, Pilsners, Helles, München Dunkel, Rauchbier og meget mere.
Overgæret hvedeøl gær. Ideel til hvedeøl, ales og Weiss-bier. producerer nuancer af banan og velafbalanceret krydderi aroma, Indhold: 10 gram - for op til 12,5 liter
En lækker overgær, der er moderat tolerant over for alkohol, og som udvikler væsentligt mindre phenoler end vores Belgian Ale. Denne gær udvikler smagfulde, frugtlige og komplekse estre. Velegnet til belgiske Pale Ales og Abbey Ales.
En lækker overgær, der er moderat tolerant over for alkohol, og som udvikler væsentligt mindre phenoler end vores Belgian Ale. Denne gær udvikler smagfulde, frugtlige og komplekse estre. Vær opmærksom på at dette er en stor pakke 250 gram Velegnet til belgiske Pale Ales og Abbey Ales.
En traditionel top gærende gær, der har en god balance mellem frugtige estere og krydderi phenolforbindelser. Gæren vil efterlade noget sødme
En undergærende gær. Meget velegnet til mange undergærede øl, såsom lagers og Bockbeers.
En undergæret tørgærstamme der er i stand til at gære ved overgærede alegærtemperatur, uden at udvikle bismage der ellers er associeret med undergær, gæret ved for høj temperatur. Det er heller ikke nødvendigt at koldlagre øllet efter endt gæring.Egnet til California Common (Steam Beer) og andre undergærede øl, selv når den gæres ved stuetemperatur.
Suitable for Scottish Heavy Ales, American Amber Ales, Sweet Stouts and more
Mangrove Jack´s French Saison er en meget karakterfuld ølgær med krydret, frugtig og pebret noter, ideel til belgiske Saison eller bondehus øl Velegnet til brygning af alle belgiske ales, helt op til 14 % alkohol.
En skøn overgæret alegær der er velegnet til en bred vifte af humlede og særprægede ølstilarter. Gæren producere lette, delikate og fugtige estre, og fremhæver maltsmagene. Egnet til både engelske og amerikanske Pale Ales, Extra Special Bitters, Golden Ales og meget mere.
Mangrove Jack Cider Gær M02. Mangrove Jack Cider Gær fremhæver smagen af frugt..
Voss Kveik er super effektiv gær, der tilbyder hurtig gæring ved meget høje temperaturer, mens den bevarer en neutral smagskarakter med subtile citrusfrugtnoter. M12 Kveik Gær er velegnet til en række stilarter fra norske bondegårdsal til blege aler og IPA'er. Overgær, gæringstemperatur 20 - 40 grader.
Giver en fantastisk kompleks sammensætning af krydderier, frugtige estere, fenoler og alkohol. Det er også meget attenuative med en høj alkohol tolerance gør den perfekt til en række belgiske stilarter.
Spicy og phenol, denne gær emulerer intensiteten og kompleksiteten af nogle af de bedste kloster bryggerier i Belgien. Høj dæmpning og alkohol tolerance tillader dig at brygge et stort udvalg af belgiske øl.
Mangrove Jack´s New World Strong Ale er en overgær, der egner sig til mange forskellige ale typer. Gæren har en neutral gæraroma for at sikre, den fulde karakter af malt og humle er fremtrædende i hver øl
Et meget god over-gærende gær specielt til American Style Ales, giver en neutral smag ideel til stærk humlet øl! Sikrer, at humle aroma kommet frem.
En høj ester-producerende stamme der giver friske, blomsteragtige estere, især når fermenteret ved laveste temperaturer. Denne gær har høj alkohol tolerance og gærer godt over et bredt temperaturområde. Velegnet til alle stilarter mjød.
Højkvalitativ overgær til hurtig og pålidelig gæring. Flocculation: high Final gravity: low Fermentation temperature: 10 - 23 °C Dosage: 100 g/hl
Top gæret ale gær for top gærede øl med lave estere samt til hvedeøl. Scroll ned og tryk på download for yderligere information. Specielt velegnet til belgiske Wittbier. Sedimentation: lavAfsluttende Density: LavGæring temperatur: 18-24 ° CBrug Dose: 5-8 gram / liter 10Emballage: 11,5 gram
Brug af Cookies