Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Moms DKK 0,00 Samlet
pris inkl. moms
Gå til bestilling
Du kan kontakte os på:
Telefon: 61 10 62 46
» Find os
Vådgær, Imperial, White Labs og Wyeast
enheder: 102050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 102050 Varer sidevis
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 62-70F, 16-21C // Flocculation: High // Attenuation: 73-75% Scroll ned og klik faneblad "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 62-70F, 16-21C // Flocculation: Medium // Attenuation: 73-74% Scroll ned og klik på faneblad "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ emp: 60-72F, 16-22C, // Flocculation: Med-low, // Attenuation: 73-77% Scroll ned og klik faneblad "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp:64-70F,18-21C // Flocculation: Very High // Attenuation: 69-74% Scroll ned og klik faneblad "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 62-72F, 17-22C // Flocculation: Medium // Attenuation: 71-75% Scroll ned og klik på faneblad "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 60-72F, 16-22C // Flocculation: Medium // Attenuation: 72-76% Scroll ned og klik "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 60-70F,16-21C // Flocculation: Med-High// Attenuation: 73-77% Scroll ned og tryk download for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 67-80F, 19-27C // Flocculation: Low // Attenuation:74-78% Scroll ned og klik "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 64-74F, 18-23C // Flocculation: Medium // Attenuation: 74-78% Scroll ned og klik "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 65-70F, 18-21C // Flocculation: Medium // Attenuation: 70-75% Scroll ned og klik på faneblad "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Optimal til New England Ipa Temp: 64-74F, 18-23C // Flocculation: Medium // Attenuation: 72-76% Scroll ned og klik "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ A43 Loki, en traditionel norsk stamme, der har et ekstremt bredt fermenteringstemperaturområde og lynhurtig gæring, ofte indenfor 1 uge. Temp .: 65-100F eller 18 - 37 grader // Flockning: Med-Høj // Dæmpning: 75-85%
Speciel udgivelse i begrænset antal. En blanding af 3 forskellige Kveik gær-typer. Kan producere smag af ananas, guava og andre eksotiske frugter. Temp: 24 - 36 c, Floccuration low, attennuation 75-85%
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 62-72F, 17-22C // Flocculation: Med-low // Attenuation: 72-76% Scroll ned og klik "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 65-75F, 18-24C// Flocculation: Med-high // Attenuation: 72-76% Scroll ned og klik "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 65-77F, 18-25C // Flocculation: Medium // Attenuation: 74-78% Scroll ned og klik "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 68-80F, 20-27C // Flocculation: Medium // Attenuation: 72-76% Scroll ned og klik på faneblad download for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 65-78F, 18-26C // Flocculation: Low // Attenuation: 77-83% Scroll ned og klik "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 68-76F, 20-24C // Flocculation: Low // Attenuation: 80%+ Blanding af 2 brettanomyces, belgian saison og lactobaccillus, god til lambic som røde flanders eller sure farmhouse ales Scroll ned og tryk download for...
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 63-73F, 17-23C // Flocculation: Low // Attenuation: 73-77% Scroll ned og klik "download" for substitution chart
Brug af Cookies