Saisons, belgiske ales, belgiske rødder, belgiske brune og lyse/blonde øl er blot nogle få af de klassiske belgiske øltyper, der kan skabes med denne gærstamme. Fenolske og krydrede smagsstoffer dominerer profilen, hvis mindre frugtbarhed så Monastery Ale Yeast'.
Dæmpning: 78-85%
Flokkulering: Mellem
Gæringstemperatur: 20 ° -26 ° C (68 ° -78 ° F)
Hvide Labs - PurePitch
Industriens første pitchable gær vokset og leveret i samme pakke. Gær, der aldrig har været udsat for miljøet, i sin mest perfekte og naturlige tilstand. Resultatet af en 5 års rejse for at skabe den absolutte reneste gær nogensinde.
Gennemsnitlig levedygtighed af PurePitch® flydende gær over en periode på seks måneder:
Time | Viability |
After 1 month | 99.21% |
After 2 months | 98.05% |
After 3 months | 90.26% |
After 4 months | 84.28% |
After 5 months | 79.35% |