1-3 dages leveringstid
Mulighed afhentning på lager
Konkurrencedygtige priser
Stort sortiment
Forespørgelser på mail besvares hurtigst muligt
BLACK FRIDAY - 20% rabat på udvalgte Grainfather produkter, kun gældende 28, 29 og 30 November og så længe lager haves - Se produkter her
Kategorier
Kontrolrapport
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 61 10 62 46

Send os en e-mail

Den Nøgne Øl af Christian Andersen og Jens Eiken

Bogen “Den nøgne øl” er skrevet af den anerkendte, danske øl-skribent Christian Andersen og Jens Eiken, brygmester og farmaceut med en lang og præmieret karriere indenfor nogle af verdens største bryggerier. De vil med bogen sætte pilsneren på både ølentusiasternes og den almindelige øldrikkers dagsorden

Flere detaljer

DKK 315,00

DKK 315,00 pr. stk.

7 andre varer i samme kategori:

Bogen “Den nøgne øl” er skrevet af den anerkendte, danske øl-skribent Christian Andersen og Jens Eiken, brygmester og farmaceut med en lang og præmieret karriere indenfor nogle af verdens største bryggerier. De vil med bogen sætte pilsneren på både ølentusiasternes og den almindelige øldrikkers dagsorden. Bogen skal genrejse respekten for det gode pilsnerøl.Selvom historien om pilsneren er den måske væsentligste fortælling i øllets 7000 år lange historie, lever pilsneren desværre en lidt hengemt tilværelse hos den moderne øldrikker.

Den nøgne øl beskriver pilsneren som en raffineret drik.Bogen byder læseren på viden om pilsneren og giver hende/ham lyst til at udforske dens mange sensoriske udtryk. Bogen er bl.a. skrevet på baggrund af studieture til USA, Tyskland og Tjekkiet. Der er interviews med verdens bedste pilsner-bryggere og anmeldelser af deres og mange andre bryggeres pilsnere. Aromaer og smage beskrives nøje, og bogen indeholder den hidtil mest tilbundsgående sensoriske beskrivelse af pilsneren.
Bogen beskriver de mange forskellige typer og undertyper af pilsnere, men vil også lancere nye, alternative underkategorier.

Et nyt smageskema udviklet særligt til pilsneren vil også være en af bogens nyheder. Til ølbryggerne præsenteres 10 opskrifter på kendte, legendariske pilsnere samt nyudviklede pilsnere, så professionelle såvel som håndbryggere selv kan forsøge at lave deres egne pilsnere.