Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Moms DKK 0,00 Samlet
pris inkl. moms
Gå til bestilling
Du kan kontakte os på:
Telefon: 61 10 62 46
» Find os
Carafa, Special W, Melanoidin, Abbey, Røgmalt, Sauermalt og Rugmalt fra Weyermann. Husk at bestille valsning hvis dette ønskes.
enheder: 10 20 50
Sorter efter Pris: laveste først Pris: højeste først Varenavn: A til Å Varenavn: Å til A Lagervarer først Reference: Laveste først Reference: Højeste først
Vis 10 20 50 Varer sidevis
Belgisk brownmalt. Speciel springsproces. Tørret ved temperaturer op til 110°C. Pris pr. 100 g.
En lactobacilli acid (sur) bygmalt som sænker pH værdien i masken og bruges ved brygning med vand med et højt indhold af bikarbonat. Pris pr. 100 g.
Kvalitet fra Weyermann, pris pr. 100 g.
Belgisk aromatisk malt. Spirer ved høj temperatur. Tørret ved temperaturer op til 115°C for at udvikle meget aroma. Pris pr. 100 g.
Unik og meget speciel belgisk malt. Let tørret og derefter let puffede ved temperaturer op til 160°C. Pris pr. 100 g.
Sortmalt 1200 - 1450 EBC. Den mørkest maltede byg. Ristet ved temperaturer op til 230°C. Pris pr. 100 g.
Brown malt fra Crisp Malting. Dry, mild coffee flavour, darker amber hue. . Farve: 175-200 ° EBC Pris pr. 100 g.
Belgisk kaffe malt. Smagen udvikles ved tørring op til 200°C. Pris pr. 100 g.
Special udgave af Carafa, fjernet en del af bitterheden, "dehusked" special behandling
Kvalitet fra Castle Malting, pris pr. 100 g.
Pris pr. 100 g.
Kvalitet fra Weyermann. Chocolate Rye Malt (roasted malt)
Karameliseret i flere trin for at udvikle en unik aroma og smag. Pris pr. 100 g.
Havremalt med skaller fra Gyrup Gårdmalt