1-3 dages leveringstid
Mulighed afhentning på lager
Konkurrencedygtige priser
Stort sortiment
Forespørgelser på mail besvares hurtigst muligt
BLACK FRIDAY - 20% rabat på udvalgte Grainfather produkter, kun gældende 28, 29 og 30 November og så længe lager haves - Se produkter her
Kategorier
Kontrolrapport
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 61 10 62 46

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Der er 56 varer.
Special øl fra mikrobryggerier

Vi fører enkelte udvalgte special øl som Humlecentralen varmt anbefaler. Som inspiration til egen brygning eller bare fordi vi godt kan lide "piv-god" øl :-)

Underkategorier
 • Einstök øl fra Island
  Små 100 km syd for den Arktiske cirkel, på Island, har bryggeriet Einstök til huse i en lille fiskerby, Akureyri. Bryggeriet får vand fra forhistoriske gletschere, som løber nedad bjerget HlíðarGall, gennem lavaområder, for til sidst at ende i floden Glerá som løber gennem byen.  Vandet er noget af det reneste på jorden. Dette vand er det perfekte udgangspunkt for at brygge lækre, forfriskende mikrobryg.
 • Gavekassser med special øl
  Gavekasser med specialøl
 • Amager Bryghus
  Gourmetøl fra Amager Bryghus
 • Fadøl 20 ltr. Pilsner fra thisted Bryghus
  Pilsner fadøl 
 • Gamma Brewing
 • Div. fadøl
  Fadøl fra div. mikrobryggerier, vi forsøger at samle det bedste fra de bedste
 • Kongebryg
  Kongebryg Gennem de sidste 5 år hvor Kongebryg ApS har eksisteret har der været satset på at producere håndbrygget øl af så høj en kvalitet at man kunne konkurrere med alle andre bryggerier i Danmark. Bryggeriets mission er at berige den danske kultur med velbrygget og velsmagende øl i en helt særlig klasse. Vi viser, at vi danskere blandt meget andet er i stand til at brygge velsmagende dråber, der kan måle sig med de bedste bryggerier i hele verden. Kongebrygs KongeØl brygges med stolthed, humor og tanker om Danmarks historiske og heltemodige fundament, som alt sammen har bidraget til skabelsen af den ølkultur, vi har i dag.
 • ALEFARM Brewing
  Alefarm Brewing er et familiedrevet bryggeri med fokus på moderne humlede øl, en bred vifte af unikke, smagsfulde  Farmhouse Ales og fyldige stouts, rig på smag og karakter.
 • Neighborhood Brewing Co.
  Neighborhood Brewing Company
 • Many Worlds Brewing
  Fantastisk spændende nyt bryggeri fra Espergærde. Eksklusive højkvalitet kraftige aromatiske øl. 
 • Ø-Bryg, øl fra Thurø Bryghus
  Om Ø-BrygStartede i 2008 firmaet Ø-Bryg, og begyndte at holde ølsmagninger og foredrag. Ønsket om eget bryggeri lå og lurede, og blev en realitet i 2013 da vi købte en tidligere købmandsbutik på Thurø. Det tog 3 år at forvandle den gamle købmandsbutik til bryggeri og butik.I 2014 åbnede butikken. En butik fyldt med lækre specialiteter fra flere små fynske producenter, samt spændende udenlandske øl. December 2015 bryggede vi første bryg på Thurø Bryghus, og har brygget her lige siden.Bryggene der laves på Thurø Bryghus er små eksklusive bryg. Brygget med samme metode, kærlighed og nærvær som da jeg bryggede hjemme i værkstedet.

Varer sidevis

Varer sidevis