1-3 dages leveringstid
Mulighed afhentning på lager
Konkurrencedygtige priser
Stort sortiment
Forespørgelser på mail besvares hurtigst muligt
BLACK FRIDAY - 20% rabat på udvalgte Grainfather produkter, kun gældende 28, 29 og 30 November og så længe lager haves - Se produkter her
Kontrolrapport
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 61 10 62 46

Send os en e-mail
Lallemand - Farmhouse Ale, Hybrid Saison-Style, 11 g (BBE: 02/2023) Se fuld størrelse

Lallemand - Farmhouse Ale, Hybrid Saison-Style, 11 g (BBE: 02/2023)

Til traditionel Saison-stil, smag og aroma, og til smagfulde tørre Farmhouse øl. Hybrid gærstamme uden diastaticus

Flere detaljer

DKK 15,00

Tilbud!

-DKK 24,00

DKK 39,00

DKK 15,00 pr. stk.

Denne, anti-diastatisk, hybride gærstamme fra Lallemand, er det perfekte match til at frembringe den traditionelle Saison-stil, smag og aroma, når der skal brygges smagfulde tørre Farmhouse øl året rundt. 

Gær med diastaticus øger risikoen for at din flaske, dåse eller fustage, bliver overkarboneret. Diastaticus frembringer glucoamylase enzymer, der fordøjer dextriner i øl og frigiver sukkerarter, som derefter kan fermenteres i flasken, dåsen eller fustage og giver ekstra kulsyre. Resultatet er en fontæne af øl.

Denne nye hybridstamme er STA1-negativ, ikke-GMO og eliminerer risikoen for krydskontaminering med diastaticus gær, der typisk er forbundet med Saison gærstammer.

LalBrew Farmhouse er et resultat af forsknings- og udviklingsarbejde hos Renaissance Biosciences i Vancouver, CA, i samarbejde med Lallemand og er skabt ved hjælp af avancerede gæravlsteknikker. Ved brug af avanceret teknologi har Lallemand sikret gærens evne til at udnytte sukker og frembringe friske, tørre Saisons og andre Farmhouse øl. Denne gær vil ikke give uønskede smagsnoter, men vil i stedet forstærke den søde, krydrede og frugtige aroma, der findes i disse øltyper.

Renaissance Biosciences har også anvendt en patenteret teknologi, der sikrer gærstammen ikke producerer noter af svovl baserede rådne æg; endnu en fantastisk egenskab ved denne nye Farmhouse Hybrid Saison-Stil Gær.

SmagsprofilNellike, peber og frugt noter

Procent faste stoffer: 93-96%

Levedygtighed >5 x 109

 

Bakterier < 1 per 106

Flokkulering: lav

Attenuation: Høj

Temperatursområde: 20 - 30°C (68 - 86°F)

Alkoholtolerance: 13% ABV

Dosering: 0.5-1.0g/L

Gæringsprocessen kan være færdig på 5 dage.