Lallemand - New England, East Coast Ale Gær, 11 g

45,00 DKK

Perfekt til de Amerikanske østkyst-stilarter med sine tropiske og frugtagtige estere; især stenfrugter som fersken.

Lagerstatus:
stk.

New England frembringer frugt estere profil, hvilket er påkrævet i en East Coast øl. En normal fermentering med New England vil producere tropiske og frugt estere, specifikt stenfrugter som fersken. Gennem ?-glucosidase enzymet, kan New England fremhæve humlesmagen og aroma. Den har medium til høj attenuation og en medium flokkulering, hvilket gør den egnet til øltypen East Coast ale.

Perfekt til de Amerikanske østkyst-stilarter med sine tropiske og frugtagtige estere; især stenfrugter som fersken.

Smagsprofil: Frugt, specifikt tropiske og stenfrugter

Procent faste stoffer: 93% – 97%

Levedygtighed: ? 5 x 109 CFU per gram af tørgær

Bakterier: < 1 per 106 gær celler

Flokkulering: Medium 

Attenuation: Medium til høj

Temperaturs område: 15 - 22°C (59 - 72°F)

Alkohol Tolerance: 9% ABV

Dosering: 1,0g/L

Gæringsproces der kan blive færdig på 7 dage. En smule langsommere end de fleste ale stammer.