Wildbrew Philly Sour er en unik type af Lachancea, hvilket er en gærart. Gæren producerer en moderat mængde mælkesyre og ethanol i samme gæringsproces. Dette er et fremragende valg hvis du vil have en frisk og syreholdig øl med noter af stenfrugter. Philly sour er en specielt god til Berliner Weiss, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales og den er modstandsdygtig overfor humle, hvilket gør den ideel til sure IPAer.
Smagsprofil: Aromaen er sur med en smag af røde æbler, stenfrugter og en snert af fersken.
Procent faste stoffer: 93% - 96%
Levedygtighed: ? 1 x 10? CFU per gram af tør gær
Bakterier: < 1 per 1 x 10? gærcelle
Flokkulering: Høj
Attenuation: Høj
Temperaturområde: 20°C til 25°C
Alkoholtolerance: ca. 9% ABV
Gæringsprocessen kan være færdig på 10 dage.