Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Moms DKK 0,00 Samlet
pris inkl. moms
Gå til bestilling
Du kan kontakte os på:
Telefon: 61 10 62 46
» Find os
Sorter efter Pris: laveste først Pris: højeste først Varenavn: A til Å Varenavn: Å til A Lagervarer først Reference: Laveste først Reference: Højeste først
Denne opløsning af naturlig og ren calciumchlorid E509 (egnet til fødevarer) indeholder 33% calciumchlorid, et bryggesalt, der ofte anvendes af bryggerier. Klorider giver en blød, fuld og mere sød smag til øl, mens calcium bidrager med flokkulering af proteiner og stabilisering af smagen. 3-8 ml / 10 L
Burton salte til forøgelse af surheden af mæskningen (sænkning af pH) og forøgelse af den permanente hårdhed af brygningsvandet. Vejledende dosis til vandbehandling: 12 g pr. 25 l.
5.2 Mash Stabilizer, ved tilsætning til mæsken, giver denne kombination af buffersalte mæsken en pH-værdi på 5,2-uanset pH i dit vand til brygning. Tilsæt 8 g. pr. 10 ltr.
Dosering: 12,5 ml (= 15 g) / 10 l forøger surheden med 1 g / l.
Epsom salte til vandbehandling. Lidt sænker pH-værdien i mos. Tilsætning af 1 g til 10 liter øger saltniveauet med 39 ppm sulfat og 10 ppm magnesium og øger hårdheden med 41 ppm.