Mini Co2 Charger / trykregulator, 360 Actuator (til sodastream) - 530234

566,35 DKK

Aktuator Regulator i robust og funktionelt design til Sodastream Co2 flasker samt patroner med gevind. Med stempel, der aktiverer Co2 flowet, så intet Co2 går tabt

Lagerstatus:
stk.

Aktuator Regulator i robust og funktionelt design til Sodastream Co2 flasker samt patroner med gevind. Aktivering af Co2 flowet sker først, når stemplet foroven skrues ned i Co2 flaskens pal eller penetrerer patronen, så intet Co2 går tabt eller slipper ud, inden Co2 flasken/patronen er skruet helt på plads. Bundstykket skal skrues af regulatoren for montering på Sodastream Co2 flaske. Designet af regulatoren gør, at Co2 flasken kan hænge på siden af en Corneliusfustage.

2 udgange, en i 45° graders vinkel, som passer til alm. plastik ball locks og en i 90° graders vinkel til rustfri stål ball locks.

  • Tilkobling med gevind, der passer til ball locks.
  • 6.5 mm tilkobling, der passer til duotight fitting reducer hun/hun 8-6,5 mm, samt slanger med en diameter mellem 4-6 mm.

Manometeret er godt beskyttet af metalhus. Manometeret kan udskiftes med andre skalaer.

Sikkerhedsventil på 4,5 bar/65 psi, der kan udskiftes med andre sikkerhedsventiler.

OBS passer kun på Sodastream flasker

ADVARSEL

Overspænd ikke regulatoren på Co2 flasken. Det anbefales at holde sodastream flasken med en nøgle ved på og afmontering af regulatoren.