RAPT Pill - Hydrometer & Thermometer, Yellow - 509200

899,00 DKK

RAPT-pillen måler vægtfylde og temperaturlogger i realtid og kan kontrolleres via wifi/bluetooth-integration.

Lagerstatus:
stk.

RAPT-pillen måler vægtfylde og temperaturlogger i realtid og kan kontrolleres via wifi/bluetooth-integration.

RAPT-pillen fungerer både som et vægtfylde hydrometer og termometer i realtid, der tillader øjeblikkelige vægtfylde- og temperaturmålinger og logger også inde fra din fermenter under gæring.

RAPT-pillen har mange fordele i forhold til andre trådløse hydrometre og termometre, herunder robust design, bedre ergonomi, hygiejnedesign og mindre modtagelig for fejl som følge af humle, krausen eller CO2-bobler genereret fra fermentering.

VIGTIG NOTE:

Sørg for, at RAPT-pillen er opladet i 24 timer før brug. Dette er for at sikre, at det er fuldt opladet, og at batteriet er kalibreret.

Når RAPT Pill er tilsluttet via USB-C og tilsluttet wifi, vil firmwaren automatisk opdatere til den aktuelle version (hvis nødvendigt). Pillen skal tilsluttes via USB-C og tilsluttes wifi for at modtage firmwareopdateringer.

RAPT-pillen giver dig mulighed for øjeblikkeligt at læse og logge vægtfylden og temperaturen af din fermentering via RAPT-mobilappen på din kompatible Android-smartphone eller -tablet, Apple iPhone/iPad eller via RAPT IoT-hubben på din Windows- eller Mac-computer.

RAPT-pillen har en lang batterilevetid og kan holde 2-5 måneder mellem opladninger, når du bruger Wifi. Hvis du kun bruger Bluetooth, kan batteriet holde 2+ år, før det skal genoplades. RAPT-pillen har en USB-C-opladningsport på printkortet, der tillader hurtig opladning fra ethvert USB-C-kabel.

Hvor længe holder pillen mellem opladningerne?
60min telemetrifrekvens - 1,5 år
30min telemetrifrekvens - 9,5 måneder
15 min telemetrifrekvens - 5 måneder
BEMÆRK: Dette er standard telemetrifrekvensen er 60 min, så hvis du ikke ændrer indstillingerne, skal batteriet ud af æsken holde i cirka 1,5 år.

Design af pillehus:

RAPT Pill-huset har mange fordele såsom:

  • Fremstillet af stærk BPA-fri nylon 12 og polyketon (POK)
  • Både den klare Nylon 12 og Polyketone plast er fødevaregodkendt, FDA godkendt, BPA (og fri for andre typer bisphenol). Disse er også blødgørere og phthalat-fri. De indeholder heller ingen hormonforstyrrende stoffer, hvilket gør dem til et meget bedre valg end polycarbonat, der bruges i andre produkter. Nylon 12 og POK er også højtemperaturbestandige, kemisk resistente og ekstremt robuste.
  • Sanitært design - RAPT-pillen har intet synligt gevind og en dobbelt o-ring tætning, som giver mulighed for en vandtæt forsegling med reduceret risiko for infektion.
  • Mindre modtagelig for fejl - RAPT-pillens større hus sammenlignet med andre trådløse hydrometre betyder, at vægtfyldelogningen er mindre modtagelig for fejl fra krausen, humle eller CO2-bobler fra fermentering.