Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Moms DKK 0,00 Samlet
pris inkl. moms
Gå til bestilling
Du kan kontakte os på:
Telefon: 61 10 62 46
» Find os
Vådgær fra Imperial Wyeast og White Labs, samt tørgær fra Fermentis, Mangrove Jacks og Lallemand. Til alle typer af øl. Nemme at benytte, se instruktion på pakken.
enheder: 10 20 50
Sorter efter Pris: laveste først Pris: højeste først Varenavn: A til Å Varenavn: Å til A Lagervarer først Reference: Laveste først Reference: Højeste først
Vis 10 20 50 Varer sidevis
Anbefales til brygning af ales og abbey øl, der er kendt for deres høje alkoholindhold. Gæringen fortsætter meget hurtigt og tilfører subtile og afbalancerede aroma. Også egnet til fermentering i flasken.
Fermentis SafAle F2 fermenteret 20 gram. Det er neutral aroma profil, høj alkohol egenskaber gør det til et perfekt match til konsekvent referementation i flaske og fad. Fås i 20g breve. Specielt udvalgt til den sekundære gæring i flasken og i tønden. Denne gær assimilerer meget lidt maltotriose, men assimilerer grundlæggende sukkerarter (glucose,...
Top gæret ale gær for top gærede øl med lave estere samt til hvedeøl. Scroll ned og tryk på download for yderligere information. Specielt velegnet til belgiske Wittbier samt Kölsch. Sedimentation: lavAfsluttende Density: LavGæring temperatur: 18-24 ° CBrug Dose: 5-8 gram / liter 10Emballage: 11,5 gram
Safale S-04, Engelsk Ale gær. Gæring viser hurtige og fremragende sedimentering (flokkulering) egenskaber. Fås i poser 11,5 g. Megte populær og effektiv tørgær.
Robust høj alkohol tolerant gær for en bred vifte af overgæret øl. Fås i poser 11,5 g
Fermentis SafAle T-58 tørgær 11,5 gram. Gær typisk til saison øl og specialøl. Giver en pebret og krydret smag.
Safale US-05, 11,5 g tørgær. Fermentis Safale US-05 fermenteret 11,5 gram. Den mest berømte gærstamme i Amerika, nu også tilgængelig som en "klar til brug" tørgær.
En gær specielt udvalgt til gæring af hvedeøl. Frembringer aromanoter typiske for hvede øl. Valget af hvede eller Weizen øl fans. Fås i poser 11,5 g
Fra Hurlimann bryggeriet Schweiz. Neutral smag udvikles for en lang række af lager og Pilsen øl. Ogå fra Weihenstephan neutral smag udvikles. For yderligere info scroll ne dog tryk download. Sedimentation: HøjFinal Vægtfylde: MediumGæring temperatur: 9-15 ° C (ideelt 12 ° C)sDosis: 8-12 g / 10 liter. Ved stigende temperaturer under 12 ° C dosis på op til...
Saflager Fermentis S-23, 11,5 gram De første Saccharomyces carlsbergensis i tørret form for ægte Pils-type øl!
Fermentis Saflager W 34/70 tørgær 11,5 gr. Denne berømte gærstamme fra Weihenstephan i Tyskland er meget udbredt i bryggeriindustrien.
Clean and crisp northern European lager. A northern European lager yeast famously used in Pilsner style beers that complement significant hop additions. Clean and crisp with a very light sulfur profile.
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 62-70F, 16-21C // Flocculation: High // Attenuation: 73-75% Scroll ned og klik faneblad "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 62-70F, 16-21C // Flocculation: Medium // Attenuation: 73-74% Scroll ned og klik på faneblad "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ emp: 60-72F, 16-22C, // Flocculation: Med-low, // Attenuation: 73-77% Scroll ned og klik faneblad "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp:64-70F,18-21C // Flocculation: Very High // Attenuation: 69-74% Scroll ned og klik faneblad "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 62-72F, 17-22C // Flocculation: Medium // Attenuation: 71-75% Scroll ned og klik på faneblad "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 60-72F, 16-22C // Flocculation: Medium // Attenuation: 72-76% Scroll ned og klik "download" for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 60-70F,16-21C // Flocculation: Med-High// Attenuation: 73-77% Scroll ned og tryk download for substitution chart
2 - 3 gange så mange gærceller i forhold til traditionelle vådgær. Læs mere på Imperial Yeast hjemmeside: http://www.imperialyeast.com/ Temp: 67-80F, 19-27C // Flocculation: Low // Attenuation:74-78% Scroll ned og klik "download" for substitution chart