Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Moms DKK 0,00 Samlet
pris inkl. moms
Gå til bestilling
Du kan kontakte os på:
Telefon: 61 10 62 46
» Find os
enheder: 10 20 50
Sorter efter Pris: laveste først Pris: højeste først Varenavn: A til Å Varenavn: Å til A Lagervarer først Reference: Laveste først Reference: Højeste først
Vis 10 20 50 Varer sidevis
Koncentreret kirsebær sirup. Nok til 50 liter urt.
Koncentreret jordbær sirup. Nok til 50 liter urt.
Ascorvit ascorbinsyre(vit. C) Bruges til at forhindre oxidation af juice, vin og øl. Dosering: 0,5 g / 10 l juice eller vin. Surhedsgrad udtrykkes altid i gram vinsyre / liter. I franske bøger finder du surhedsgraden udtrykt i svovlsyre ÷ 1,53. Surhed som vinsyre = surhed som svovlsyre x 1,53.
Organic Cacao Nibs 250 gram, giver frisk choco smag til din øl - velegnet til stout m.m. Bio Certified: NL-BIO-01. Afskallede og valsede cacao bønner
Denne opløsning af naturlig og ren calciumchlorid E509 (egnet til fødevarer) indeholder 33% calciumchlorid, et bryggesalt, der ofte anvendes af bryggerier. Klorider giver en blød, fuld og mere sød smag til øl, mens calcium bidrager med flokkulering af proteiner og stabilisering af smagen. 3-8 ml / 10 L
Burton salte til forøgelse af surheden af mæskningen (sænkning af pH) og forøgelse af den permanente hårdhed af brygningsvandet. Vejledende dosis til vandbehandling: 12 g pr. 25 l.
Maltodextriner opnås fra majs ved at reducere stivelsens Dextroseækvivalent (DE) til under 20 med enten en syre eller et enzym. Den klarede sirup spraytørres derefter til dannelse af et cremet hvidt pulver. Læs mere: https://www.cargill.com/personal-care/starch-and-derivatives/maltodextrins
Mørk belgisk kandis sukker til ølbrygning.
5.2 Mash Stabilizer, ved tilsætning til mæsken, giver denne kombination af buffersalte mæsken en pH-værdi på 5,2-uanset pH i dit vand til brygning. Tilsæt 8 g. pr. 10 ltr.
Til fjernelse af protein i urt og til reduktion af uklarhed i et færdigt øl. Indhold 113 gram.
Glucose (dextrose). Forekommer naturligt i druer, ideel til (efter) for at forsøde og god til ølbrygning
Hop Tube er en ideel og nem måde at tørhumle med både blade og pellets. Kan også bruges til tilsætning af krydderier eller flis til lagerbeholderen. Scroll ned for mere information
Hvid produceret fra farveløs candy sirup.
Mørk kandis fremstillet af sirup og karameliseret.